Ministeriële besluiten betreffende de verdeling van de vergoeding voor het kopiëren voor eigen gebruik

Ministerieel besluit houdende goedkeuring van het verdelingsreglement van het deel "auteurs van fonogrammen" van de vergoeding voor het kopiëren voor eigen gebruik, vastgesteld door de beheersvennootschap van rechten bedoeld in artikel XI.229, vijfde lid van het Wetboek van economisch recht.

Ministerieel besluit houdende goedkeuring van het verdelingsreglement van het deel "producenten van fonogrammen" van de vergoeding voor het kopiëren voor eigen gebruik, vastgesteld door de beheersvennootschap van rechten bedoeld in artikel XI.229, vijfde lid van het Wetboek van economisch recht.

Ministerieel besluit houdende goedkeuring van het verdelingsreglement van het deel "uitvoerende kunstenaars van fonogrammen" van de vergoeding voor het kopiëren voor eigen gebruik, vastgesteld door de beheersvennootschap van rechten bedoeld in artikel XI.229, vijfde lid van het Wetboek van economisch recht.

Ministerieel besluit houdende goedkeuring van het verdelingsreglement van het deel "auteurs van audiovisuele werken" van de vergoeding voor het kopiëren voor eigen gebruik, vastgesteld door de beheersvennootschap van rechten bedoeld in artikel XI.229, vijfde lid van het Wetboek van economisch recht.

Ministerieel besluit houdende goedkeuring van het verdelingsreglement van het deel "producenten van audiovisuele werken" van de vergoeding voor het kopiëren voor eigen gebruik, vastgesteld door de beheersvennootschap van rechten bedoeld in artikel XI.229, vijfde lid van het Wetboek van economisch recht.

Ministerieel besluit houdende goedkeuring van het verdelingsreglement van het deel "uitvoerende kunstenaars van audiovisuele werken" van de vergoeding voor het kopiëren voor eigen gebruik, vastgesteld door de beheersvennootschap van rechten bedoeld in artikel XI.229, vijfde lid van het Wetboek van economisch recht.

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.